Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Produksjon i Norge: Antibiotikaproduksjon og modulære fabrikker

30. November 2020 @ 14:00 - 16:00

Om Life Science Pilot-nettverket:

Life Science Pilot-nettverket har støtte fra Norges Forskningsråd, og er en del av The Life Science Cluster. Nettverket organiserer aktører som er interessert i å tilrettelegge for mer utvikling og produksjon av bioteknologiske og farmasøytiske produkter i Norge.

Om webinaret:

Når: 30. november, 14.00-16.00

Hvor: Zoom, alle som melder seg på får tilsendt en lenke

Meld deg på webinaret her

Vi inviterer til et møte der vi har slått sammen to aktuelle tema:

– Antibiotikaproduksjon: Myndighetene har besluttet å gjennomføre en mulighetsanalyse på antibiotikaproduksjon i Norge. Hvordan går vi frem, hvordan innhenter vi riktig kunnskap?

– Bygging av fleksible, modulære fabrikker, laboratorier og annen tung infrastruktur: Emtunga er nytt medlem i The Life Science Cluster og ønsker å vise frem sin kunnskap og kompetanse. De bruker en antibiotikafabrikk som et konkret eksempel på hvordan de jobber. Arbeidsmetoden kan benyttes på mange andre små og store prosjekter.

Program:

– Arne Petter Sanne, Helsedirektoratet: Helsedirektoratet leder arbeidet med prosjektet «Antibiotikasproduksjon i Norge»

– Nora-Elisabeth Hårberg, Xellia (tidligere Alpharma): Antibiotikamarkedet i Norden – innsikt fra Xellia, som tidligere hadde antibiotikaproduksjon i Norge

– Emtunga Solutions / AFRY: “Preparation for an antibiotic manufacturing facility”. Hvordan bygge modulære legemiddelsfabrikker – antibiotika som eksempel.

Details

Date:
30. November 2020
Time:
14:00 - 16:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.eventbrite.com/e/produksjon-i-norge-antibiotikaproduksjon-og-modulre-fabrikker-tickets-129888819957

Organiser

Life Science Pilot
Website:
http://www.lspilot.no/