Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MARINT PROTEIN NETTVERK FAGDAG – 14. FEBRUAR

February 14 @ 09:00 - 16:00

MARINT PROTEIN NETTVERKS FAGDAG 14.FEBRUAR – GARDERMOEN

Marint Protein Nettverk (MPN) er en medlemsorganisasjon for bedrifter og institusjoner som jobber for økt bruk og verdiskaping fra marine proteiner. MPN har siden 2013 arrangert fagdager med faglig info og påfyll, samt god anledning til kontakt og informasjonsutveksling med gamle og nye kontakter. 14.februar arrangerer MPN en ny Fagdag – på Hotel Radisson BLU på Gardermoen. Informasjon om MPN finnes på www.marintproteinnettverk.no 

Marine proteiner representerer en betydelig ressurs både mengdemessig, kommersielt og som ernæring. Tradisjonelt har marine proteiner ikke blitt foredlet i særlig høy grad. Nyskapende bruksmåter og bruksområder vil kunne bidra til både økt verdiskaping og økt total nyttiggjøring av denne verdifulle ressursen. Fagdagen bør være nyttig for alle som er opptatt av utnyttelse av såkalte rest-råstoffer og av nyskapende mat-ingredienser generelt, både teknologisk og kommersielt.

Temaet for fagdagen denne gangen er “Verdikjeden marine proteiner”. Det blir gitt presentasjoner om temaer helt fra ekstaksjon av proteiner, via teknologileverandører/-utvikling, B2B-trading, til produkter rettet mot konsumenter. Det blir også en avdeling med “siste nytt” fra sentrale forskningsinstitusjoner. Programmet finnes her: https://www.marintproteinnettverk.no/februar-2019…. 

ARRANGEMENT: MPN Fagdag – Verdikjede marine proteiner
TID: Torsdag 14.februar 2019, kl 09:00 – 16:30
STED: Hotel Radisson BLU, Gardermoen
PÅMELDINGSFRIST: 1.februar

Påmelding kan skje direkte på www.deltager.no/mpn_fagdag_februar_2019
Eller ved epost til hans.jacob.skarpeid@marintproteinnettverk.no

PRIS: Kr 2800 + mva (for medlemmer av MPN: kr 1400 +mva)

Se invitasjon som PDF her

Details

Date:
February 14
Time:
09:00 - 16:00
Event Categories:
,