Foto: Katrine Lunke

The Life Science Cluster er glade for å ha Åse Solberg med i sekretariatet.

Åse Solberg er nyansatt kommunikasjonsansvarlig i The Life Science Cluster, kommer fra en stilling som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Apeland. I tillegg har hun med seg erfaring fra både Statsministerens kontor, Utdannings- og forskningsdepartementet og Oslo kommune. Åse har også cand.mag. fra UiO og Høgskulen i Volda.

– Jeg føler meg veldig heldig som får muligheten til å arbeide med selskaper og institusjoner som jobber med løsningene på noen av vår tids største utfordringer. Gjennom ansettelsesprosessen ble jeg imponert over hvordan The Life Science Cluster legger til rette for samarbeid. Så kom koronaepidemien, og beviste at utfordringer løses raskest og best nettopp gjennom samarbeid, sier Åse.

– Jeg ser fram til å fortelle hva livsvitenskap gjør for samfunnet og enkeltmennesket. The Life Science Cluster har som mål å skape fem tusen arbeidsplasser de neste fem årene. Dette målet er viktigere enn noen gang nå som arbeidsledigheten øker.

Åse har erfaring med både myndighets- og mediekontakt, og svært god forståelse for politiske prosesser – og hvordan man når frem overfor beslutningstakere.

– Vi er sikre på at det vil gjøre henne til en ressurs ikke bare i det praktiske kommunikasjonsarbeidet, men også når det kommer til å jobbe langsiktig med The Life Science Clusters strategi, sier Hanne Mette Dyrlie Kristensen (CEO i The Life Science Cluster)

– Når jeg fikk muligheten til å bli en del av Norges mest spennende næringsutviklingsprosjekt, måtte jeg gripe den, sier Åse.

Vi gleder oss til at våre medlemmer blir kjent med Åse!

 

Share This