The Life Science Cluster skaper relevante og kunnskapsrike møteplasser for medlemmene våre – og for alle andre som er interessert i livsvitenskap. 

Vi arrangerer alt fra halv- og heldagskonferanser, frokostmøter, workshops og seminarer for å nevne noe. Vi skreddersyr opplegg og tilpasser oss tema, foredragsholdere og publikum.

Har du lyst til å gjøre et event sammen med oss? Vi stiller med personell som har årevis med erfaring med å arrangere konferanser og events. Vi gjør alt for at nettopp ditt arrangement blir en unik opplevelse, og bistår med utvikling av innhold, invitasjoner, oppfølging og organisering. Vi er her for å hjelpe deg!

Ta kontakt med vår medlems- og eventkoordinator Iselin H. Wood for å booke et event eller høre mer om muligheter for samarbeid. Hun jobber daglig for å yte best mulig service til medlemmene våre og alle andre som ønsker å samarbeide med oss. Det er en glede å ha henne med på laget med sin ekspertise og servicenivå, så nøl ikke med å kontakte henne på iselin@tlsc.no

Iselin H. Wood

 

Et utvalg tidligere arrangementer:

 

    Share This