Det er med stor glede vi nå kan informere om at Hanne Mette Dyrlie Kristensen har takket ja til jobben som daglig leder av The Life Science Cluster. Med Hanne Mette som leder er styret overbevist om at TLSC blir godt rustet til både å utvikle seg til en robust Arena-klynge og å realisere vår visjon og overordnede målsettinger.

Hanne Mette har en Cand. Scient. grad (hovedfag) i biokjemi fra Universitetet i Oslo og Master of Technology Management fra MIT/NHH/NTNU.  Hun har en solid bakgrunn som både gründer og biotech-CEO; i tillegg har hun bred klyngeerfaring fra både OCC og Norway Health Tech. Hun har også arbeidet på inkubator og investor-siden, og har et bredt internasjonalt nettverk.

Hanne Mette kommer til oss fra Innovasjon Norge hvor hun senest har vært spesialrådgiver for Life Science/helse i Invest in Norway. Gjennom årene i Innovasjon Norge har hun jobbet med finansiering, selskaper og klynger, samt nasjonal og internasjonal profilering av industrien for samarbeidspartnere og investorer. Hun har bla. vært ansvarlig for en felles nordisk paviljong og samarbeid på BIO International-konferansen, internasjonale Global Growth- og bedriftsnettverk-programmer innen helse, og for koordineringen av strategisk posisjonering av norsk helseindustri internasjonalt som nylig ble lansert.

Hanne Mette vil begynne i jobben 1. august og styret regner med at vi har alle medlemmene med oss i å gratulere Hanne Mette med valget og ønske henne hjertelig velkommen.

Uttalelse fra Hanne Mette:

«Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som leder av The Life Science Cluster. Det skjer mye i Oslo og i Norge på dette feltet, vekst-takten i industrien er stor, og her ligger det fremdeles et stort uutnyttet potensial. Jeg ser blant annet frem til å kunne bidra med min erfaring og kompetanse for å styrke den internasjonale konkurransekraften til bedriftene og økosystemet, og gjennom det bidra til utvikling av flere norske arbeidsplasser, verdiskaping og eksport. Jeg ser også frem til et godt samarbeid med andre klynger og aktører.»

https://www.linkedin.com/in/hanne-mette-kristensen-19659a3/

 

 

 

Share This