TLSC er stolte av mangfoldet blant medlemmene våre! I denne serien kan du bli kjent med noen av medlemsbedriftene i TLSC:

Omnicibus AS driver med hydroponic vertical farming. Dette er innendørs dyrking av salater og urter, hvor man utnytter kubikkmeterne og dyrker lagvis i høyden, kun ved hjelp av vann og næring – ingen jord. Omnicibus holder på med testing av forskjellige avlinger og utvikling av dyrkingsløsninger. De er også en leverandør av utstyr slik at andre bedrifter selv kan dyrke til eget formål, i sine egne lokaler.

“I en industri som har utfordringer som tørke, klimaendring, ikke bærekraftig bruk av sprøytemidler og mer, så ønsker Omnicibus å introdusere og etablere hydroponic vertical farming som et reelt alternativ til tradisjonelt jordbruk. Omnicibus AS er medlem av TLSC fordi vi ønsker å være en del av et større nettverk av biotechselskaper. Her kan man etablere strategiske forbindelser, og man får oppdateringer på hva som foregår andre steder innen samme bransje. Da vi i tillegg er medlem av ShareLab får vi kontinuerlig deling og utveksling av idéer og kompetanse fra andre selskaper, samt en atmosfære som stimulerer til vekst.” – Michael Solem, daglig leder

The Life Science Cluster-teamet er glad for å ha Omnicibus som medlem, og ønsker dem lykke til!  

 

 

Share This