Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Partership for Life

14. February 2018 @ 10:00 - 18:00

Meld deg på Partnership for Life! 

The Life Science Cluster inviterer deg til Partnership for Life 2018!

Partnership for Life arrangeres under UIOs livsvitenskapsuke, og er et samarbeid mellom The Life Science Cluster, LMI, Bayer, AstraZeneca, Abbvie og Pfizer.

Den 14.februar ønsker vi velkommen til en dag der du kan møte det norske økosystemet innen livsvitenskap. Vi vil diskutere betydningen av samarbeid, se på globale suksesshistorier, og utfordre norske beslutningstakere til å være ambisiøse på vegne av livsvitenskapsnæringen.

Hvorfor er livsvitenskap viktig? Livsvitenskap kan gi løsninger på mange utfordringer innen matvareproduksjon og helsetjenester. For å få til best mulig resultater og skape konkurranseevne, må forskning, forretningsutvikling og talent dra i samme retning, og helsetjenesten må involveres i samarbeid med næring og forskning.

Program.

Påmelding.

Hele programmet for Oslo Life Science 2018.

Finn din fremtidige partner! 

For første gang på Partnerships for Life: hurtigmøter! Vi inviterer bedrifter, oppstartsbedrifter, investorer og akademia til en-til-en møter. Bruk muligheten til å møte andre eksperter innen farmasi, livsvitenskap og medtech i 15 minutter. Hurtigmøtene gjennomføres av Inven2.

  • Få ny kunnskap
  • Utveksle kompetanse
  • Utvid nettverket ditt

Klikk her for påmelding og mer informasjon. 

The Life Science Cluster ser frem til å se deg der!

Details

Date:
14. February 2018
Time:
10:00 - 18:00
Event Categories:
, ,